30.12.2011 16:25:18 tinas
Re: Co uvařit na Silvestra a Nový rok?
Tak já navařím kotel držkové polévky a na Nový rok budou úžasné argentinské steky. No a na silvestrovské pohoštění v podstatě nechystám nic. Jako každý rok máme objednané sushi,které nám dovezou až domů,takže já jenom vyložím na tácek. K tomu je samozřejmě v lednici dost sýrů,pršutu,šunky a jiných drobností,kdyby někdo chtěl,ale on většinou nikdo nechce,když je to sushi. No a děti tu budou mít ovocné fondue,objednají si pizzy,zmrzku a takové ty jejich oblíbené věci,protože oni stejně chlebíčky ani sushi nejedí. K tomu jim udělám na grilu pár marinovaných žebírek a bude to. Jenom mě mrzí,že jsem zapomněla koupit kuřecí srdíčka,která jsem jim mohla udělat na mořské soli a rozmarýnu. To milujou. No pokud na mě budou extra hodný,tak možná ještě zítra zaběhnu do Makra,kde je budou mít.
Jo a zapomněla jsem na jablečený závin,který u nás musí být.
Lednička je plná a myslím,že plná zůstane i na nový rok,protože to nikdo ani nebude chtít jíst. Jediné co musím uhájit jako tradici je to,že manžel na nový rok snídá kaviár a šampaňské,abychom se měli v tom novém roce dobře. Dělá to tak roky a zatím to funguje,tak by bylo škoda tuhle tradici nepodporovat. :-D
Odpovědět