Re: hezký večer
Ahojky,
Efko - zvládejte, neštovice do roku nic moc, ale třeba to uhájíte!
Syssi - také takto kojíme, i míń než po hodině a pije vždy - taky jsme měli tu rýmu a kašel, tak i tím to určitě je.
Myško - mně mamka vždy řekne, no ponocovalas v těhotenství, tak co te´d chceš!Ven určitě né - ostrý noční vzduch může u dětí vyvolat laryngitidu - to je pak fakt vážné, většinou se končí v nemocnici - tohle můžou chytit jen děti, jinak by sis klidně mohla v noci venku běhat, jde o to jestli je jen hore nebo ji něco trápí - bříško - to hlavně v noci na prdíky, nebo jen nemůže usnout. Já se v noci bála 3.syna nějak rozebrat - kojení, přebalení - pak byl vždy hore 2 - 4 hodinky - spokojený, že má pozornot jen on, A. když se probere, tak je taky tak aspoń h. hore - dnes jsem v noci už vzbudila manžu - hrozně mi plakala a dnes jsem hrála a zpívala zas na pohřbu a to potřebuju být aspoń trochu vyspaná - no a jemu vůbec neplakala, po hodince jsem se šla podívat a zdalo se mi, že už chce spát a tak jsem jí dala k prsu a zase řev a manža na mne, že je nasr.. jen co to prso vidí - no za půl h´. došel, že už to prso chce...
No a 2 nejstarší jsem musela vozit po nocích v kočárlu doma - pro dvojčata - i mi tak usínali
Odpovědět