Přečetla jsem si na Novinkách článek o "vlčích dětech" z pražského bytu. Děti ani jejich situace mi k smíchu, zato jejich ochrana před otěhotněním mě fakt dostala. Po zkušenostech s prvním dítětem prý oba partneři pochopili, že už další potomky nechtějí. Přesto k riziku početí nepřistupovali příliš zodpovědně. Praktikovali prý přerušovanou soulož a žena využívala „přirozenou antikoncepci“, takzvané jelení cvičení.
„Tři sta šedesátkrát se točí ňadry na jednu a pak na druhou stranu, až přestanou měsíčky,“ popsal metodu vyčtenou z čínské literatury manžel. „Mysleli jsme, že to dokázala. Když jí ale začalo růst bříško, zjistili jsme, že je těhotná,“ popsal, jak přišel na svět starší ze synů.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.