| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

3.1.2012 21:32:13 Deja

Re: Út

Ahoj holky, zdravím - koukám, že je tu s novým rokem veselo ~a~. Tak snad se vše vybere hned zpočátku a pak bude lépe.
Apollo hezky si to v práci užij ~j~. Vůůůbec nezávidím... nějak si na práci ani nevzpomenu ~l~.
Dolly to snad už je lépe ~;((.
Kačul, je mi to líto, ale myslím, že nevydržíš a příjde další přírůstek... Pejsek je přece na dlouho ~s~. Švagrová má taky psí babičku a uvažuje o štěňátku, že si ho vychová dokud je doma a až Peggy odejde, tak to nebude tak bolet ~6~.
Jinak u nás Yoki s příchodem ~p~ spadl z lopatky, ale jednou nám bude taky chbět, i když je to "jen" morče. Vlastně mi před vánoci umřelo pracovní morčátko Beruška - viděla jsem ji naposledy na podzim ~n~. Raději jsem se nepídila, kde skončila a ořvala jsem to taky a hned to volala i chlapovi.
Mi už je lépe, ale rozhodně né dobře. Čtyři dny jsem měla parádní kocovinu včetně motanice a to nás v sobotu čeká oslava: 10 dospělých a 7 dětí (mezi 9měsíci a 10roky), no jsem zvědava, jak to dopadne.
Ta naše princezna už má dneska roček - strašně to uteklo ~n~...
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Út apollo 3.1.2012 19:51
*Re: Út Deja 3.1.2012 21:32
**Re: Út Dooly. 4.1.2012 8:23
***středa aklarisa 4.1.2012 9:58
****Re: středa kaculda 4.1.2012 16:59

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.