3.1.2012 23:42:44 Magda
Re: Vyhovuje vám nový vysílací čas Kouzelné školky v 18.15?
Mě hlavně štve, že je teď před i po večerníčku furt něco pro děti. Náš malej se koukal jen na večerníček, a protože před ani po něm nic pro děti nebylo (což sám zjistil, když si zapl telku dřív nebo ji pak nechal chvilku běžet), tak se prostě koukal jen těch 10minut. A pak prostě večeře, koupání, spát. Dýl ho nechci nechat koukat. Nechci, aby každej den viděl ještě půl hodiny KŠ a nebo to, co je po večerníčku (nějaký disneyovky).
Jo, potřebuju udělat večeři, mám tu ještě menší dítě, je od něj fakt "pokoj", když se dívá, ale to mi za to nestojí. Zabaví se v klidu i jinak, když v tv nic není. Ale když tam něco je a nechám ho koukat, koukal by se snad donekonečna a to se mi prostě příčí. Stačí, že čučí u babiček na DVDčka. Když na telku nekouká, zabaví se skvěle i bez pomoci hraček a to je teprve koncert fantazie, co vykouzlí z obyčejných věcí, co najde doma (ne že bysme neměli hračky, ale ty ho neberou). Prostě když vidím, jak si krásně hraje bez TV a jak naopak sedí jak přikovanej a totálně pasivně u TV, je mi to proti mysli... tak jsem zvědavá, jak to ukočírujem, až zjistí, že před i po večerníčku je tam furt něco pro děti :-(
Odpovědět