4.1.2012 19:28:00 Winky
Re: Obří televize
vnímám to podobně jako zakladatelka - tu "potřebnost" té televize. Navíc, na elektroniku (TV, DVD, telefony, počítače) jsem fakt "nechápavá", nebaví mě to štelovat, naučit se to ovládat, sledovat trendy jaké jsou nové funkce a možnosti.... Za potřebné považuju pračku, sporák, bojler, u ostatního (MW, konvice atd.) vybírám víceméně jen podle ceny, některé (myčka, sušička) považuju za pro mě osobně neužitečné a tudíž zbytné.
No ale chlapi to asi mají jinak. Když ten můj donesl TV, ani mě nenapadlo se zeptat kolik stála, počítala jsem s tím, že by přece zbytečně neutrácel. Chyba lávky, našla jsem cenovku na etiketě na krabici. Myslela jsem že si dělá srandu - stála taky přes 20. Jednoznačně nejdražší krám u nás doma. Tenkrát jsem to šla rozdýchat ven, myslela jsem že svýho drahýho něčím bacím. No on tvrdí že to má kdovíjaké parametry, mě to fakt nezajímá, když jsem byla malá dívala jsem se na černobílou televizi té nejmenší úhlopříčky a nějak jsem tím neutrpěla - tím nechci říct že jsem proti pokroku, ale fakt spoustu těhlech "parametrů" vnímám jako nepodstatné detaily.
Odpovědět