Re: legíny nebo punčochy dohromady se sukní
bathory, já mám holčičku za tři týdny 5 a co bych za to dala, kdyby na sebe punčochy vzala.. :( ona je manekýna už od roku, miluje všecko růžový.. a do školky chodí načančaná - po vánocích dostala od prarodičů dvě trička a 200kč, no noší je do školky.. asi dlouho nevydrží.. což mě trošku mrzí.. ale co nadělám.. jinak zcela běžně nosí punčochy tady sousedky - jedné je 11 a druhé 8 a jinak chodí jak manekýny taky.. ale za punčochy se nestyděj.. mě teda nechce ta pětileťanda a starší syn punčochy neností tak od první třídy, kupuju mu v takku nebo h@m nebo tchibu takové ty podvlíkačky a i to dost mívají kluci ve školce.. ale jsou tam i 7dmi letí co nosí punčochy..
očividně tvojí holčičce to nevadí, je spokojená.. tak pokud to vadí jen tobě.. tak bych asi zvolila ty tuničky.. a k tomu teda nějaké ty jakoby legínky, nebo podvlíkačky.. ono podvlíkačky zní děsně, ale bývají hezký, s krajkou spíš jak legínky... většinou v takku jsou v sadě jedny pruhované a jedny jednobarevné - normálně stojí tak 250 to dvojbalení, před vánoci jsem je ale třeba synovi kupovala za 80 kč ve slevě a k tomu ty tuničky mají všude možně.. v takku, i u vietnamců něco levnějšího aby prsotě měla ten zadeček schovanej a bylo to víc holčičí a upravenější pro tebe na oko.. ale ona měla to své pohodlí..
Odpovědět