Re: Porodnice v Motole nebo v Hořovicích?
Já rodila 1. Apolinář, 2. Motol, 3. Vinohradská. Nejhorší zkušenost mám z Motola a nejlepší z Vinohradské. Podotýkám, že jsem rodila 3x SC, takže chování personálu během normálního porodu nemůžu hodnotit. U Apolináře jsem byla na JIP 12 hodin, dítě mi přinesli dvakrát a po přeložení na normální pokoj jsem ho dostala na rooming a nesměla jsem ho vrátit ani na chviličku, dokonce byli strašně naštvaný, když jsem musela na nějaké vyšetření a dát jsem jim ho musela. V Motole jsem byla na JIP 36 hodin kvůli hypertenzi, dítě mi přinesli taky dvakrát za celou tu dobu. Následně nekompromisně prohlísili, že po SC nejsem schopná se o dítě postarat a dali mě na třílůžák a dítě vozili po cca 3 hodinách na kojení. To mi nevyhovovalo, noci jsem špatně spala a měla jsem hrůzostrašné sny. Ve Vinohradské jsem na JIP byla taky 36 hodin, dítě mi od začátku vozili ve dne i v noci na kojení po 3 hodinách a po přeložení na normální pokoj mi dali vybrat, jestli chci dítě u sebe nebo ne. Chtěla jsem. Dali mi ho s tím, že ho kdykoliv můžu přivézt, pokud bych měla pocit, že si potřebuju odpočinout.
Odpovědět