9.1.2012 8:12:31 MÍŠA&FÍK
Re: dentalni fobie
Takhle jsem to měla s gynekologem, až mě jednou kamarádka objednala k tomu svému a slíbila, že nebude mít řeči typu - jak jsem nesvědomitá, že jsem dlouho nebyla na prevenci, že ubližuji sama sobě a blablablabla.
Neměl, byl milý - on i sestřička a teď máme s kamarádkou každé jaro, v den jejích narozenin společný rituál - chodíme na prevenci a pak na kafíčko a něco dobrého a naposledy jsem to byla já, kdo ji upomínal, aby si zavolala pro výsledky.
Bojím se stále, stále je mi to nepříjemné, ale už se to dá překonat - nech si doporučit zubaře od někoho známého - ať ti také domluví to, že doktor vynechá přednášku o svědomitosti, neb ty sama jsi si vědoma toho, co děláš špatně, jen si prostě nemůžeš pomoci - já třeba nemohla ani zavolat, abych se objednala - vždycky jsem si to naplánovala a pak to prostě "nedala".
Jděte společně a uvidíš, že to zvládneš. Eventuelně bych si zobla něco na uklidnění a vše bude ok.
Když napíšeš, odkus jsi, tak mohu doporučut svou zubařku - je úžasná a jen díky ní jsem ze zubní prohlídky nikdy neměla to,co z gynekologické - fobii.
Jsem z Plzně.
Odpovědět