Úplně v klidu. Já jsem ta nejmladší. Ségry jsou o 9 a o 11 let starší. Když jsem byla malá, tak se o mě hodně staraly, vyzvedávaly ze školky. Když mi bylo 5, tak se rodiče rozvedly, tak pomáhaly mamce... Kdy se ségry osamostatnily, tak mi vozily dárečky jako kolečkový brusle a tak...z mýho pohledu prima, jen jsem brzy zůstala sama bez nich. Přprav se, že můžeš mít problémy s učitelema, protože starší sourozenci prcka dost rychle naučí sexuální výchovu Mamka musela několikrát na kobereček k pí uč. No a nakonec já jsem ta, která jako první založila rodinu. Aktálně čekám druhé. Prostřední ségra je teď taky na rodičáku, tak jsme spolu každý den. nejstarší ségra je velikej dobrodruh a cestovatel-skoro 10 let jsem ji viděla jen výjimečně, když přijela z cest. teď je tady, ale dodělává si dálkově VŠ a pak zas tradá za hranice. Nebála bych se toho
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.