12.1.2012 21:26:33 Jitka, 2 prťata
Re: S autosedačkou do letadla?
Autosedačku si vzít můžeš, dovolí Ti ji dát na sedadlo jen, pokud je certifikovaná do letadla (je to na ní někde na nějaké cedulce napsané). Jinak se autosedačky přepravují jako zavazadlo (stejně jako kufry), a jsou zdarma. Kočárek je taky zdarma, přijedeš s ním až ke dvířkům letadla, tam Ti ho vezmou a uloží do zavazadlového prostoru. Potom při vystupování Ti ho zase rovnou u dveří dají. Vystupovala jsem s dětma vždycky jako poslední, stejně chvíli trvá, než Ti ho tam přinesou. Ohledně té "postýlky" - připevňuje se na stěnu před 1.řadou sedaček, ale myslím, že roční dítě už do ní nedáš. Moje tam nevydržely, je taková malá a nestabilní. No, uvidíš. Radši bych kontaktovala předem leteckou společnost, a všechno domluvila. Abys pak nezjistila, že miminek letí 10
. Hlavně každému vem lahev s vodou, aby pili při startu a při přistání. Nebolí je pak ouška. Jinak letušky Ti pomůžou, pohlídají děti, když potřebuješ na záchod a tak... Moje děti letadla milujou, ale letět se 2 nebo se 3 je velký rozdíl
. Tak hodně štěstí, a ať si to všichni v pohodě užijete.
Odpovědět