13.1.2012 20:55:47 Mr. Miçkey
Re: :-)
cau, tebe jsem nevidela snad sto let
Bydlite jeste vubec na Severni Morave, nebo uz jste zpet v Praze ze tam jde k zapisu?
Ja jsem v Nemecku zustala naporad
s expritelem jsme se rozesli pred 2ma lety, mam doma kamosku z CR jako au pair neb chodim kazdej den do skoly- v zari 2010 jsem se vratila na gympl do predposledniho rocniku, takze letos koncim a pak VS
V Nemecku odklady v podstate neexistujou (s vyjimkou tezkyho mentalniho ci fyzickyho postizeni), vsechny deti narozeny do 30.9.2006 musi bez debat nastoupit do skoly bez ohledu na vahu, vysku a pripadne (ne)znalost nemciny... kdo nezvlada rocnik opakuje, ale odklad neni.
Misa trochu cte a pise (jenom nemecky, cesky neumi ani poradne mluvit), zkousi psaci pismo, scita a odcita do cca 20, ve skolce maji povinnou francouzstinu- ehm nevim k cemu, uz vidim Maiu v zari na francouzstine
Francouzstina me docela irituje, neumim ani slovo, neumim ani nic preslabikovat, tak to jim moc nepomuzu. Ve skole jim pak k tomu jeste pribude anglictina.
Taky se furt chystam hodit fotky, musim si tu zalozit novy album, me furt administratori blokujou a mazou
Odpovědět