Re: látkové pleny
POužívala jsem je jak na prvního syna (ted mu je 5 let) tak je používám i teď na trojčata. Eko jednorázovky pouze, když jedem na dýl k našim, protože už tak stěhujem asi půl domácnosti tak ať nemusím ještě látkovky.
Mám i moderní látkové pleny co vypadají jako jednorázovka, ale hodně doma používám klasické čtverce jako byly za nás. Peru jen na 60 v eko prostředcích - já teda většinou ve žlučovém mýdle a suším v sušičce takže nežehlím, ale nemusí se žehliv vůbec pokud přežiješ že prostě nejsou bez vyžehlení tak jemné a nejsou uplně rovné (ze sušičky jsou ale super jemné a rovné taky).
Spotřeba je jak kdy, ale na jedno přebalení dávám dvě čtvercovky na sebe, přebaluju tak co dvě hodiny ... tak si to spočítej. Jinak na spaní doporučuju něco z těch moderních látkoých z nějakých super savých materiálů ... z bambusu a tak .. jinak na rodině je přímo diskuze látkové plenky tam tam napiš holky ti rády poradí.
Není na tom absolutně nic složitého .. já to fakt zvládám s trojčaty, takže si myslím, že když někdo napíše že na to nemá čas u jednoho je to krávovina - tohle totiž není o čase ale o tom jeslti chceš nebo nechceš.
Odpovědět