20.1.2012 21:53:43 terapeutka
Re: Ošetření zubního kazu v narkoze
No moje zubařka mi před těmi 10lety doporučila (logicky), abych zkusila nějakého psychologa, chodila jsem k jedné psycholožce (našla mi ji tenkrát mamka, bylo mi 17) asi na 10 sezení, ta uznala, že je to v podstatě u mě neřeřitelný problém. dala mi doporučení k ošetření v celkové narkóze. Zubařka mi dala pak přímo žádanku do nemocnice na stomatochirurgii. Po pěti letech jsem musela jít zase, takže jsem si zašla k té psycholožce, aby mi dala opis té staré zprávy (ale nepamatuju si, kdo to vlastně chtěl- jestli ta nemocnice?). Moje zubařka už mě rovnou pak poslala do nemocnice, byla jsem v jiném špitále, protože tam byly kratší čekací doby.
1xfakultka ostrava, 1x opava.
Já nejsem schopna se nechat ani prohlídnout, sotva překročím práh ordinace, udělá se mi mdlo a začnu se třepat, případně dostanu hysterický záchvat- přitom moje zubařka je hrozně hodná, milá, trpělivá, nikdy mi neublížila a vždycky mi pomohla- já bych se sama už x-krát poslala někam. prostě je to někde v mojí hlavě a nemůžu s tím hnout.
Dívala jsem se ted na to ošetření v analgosedaci- o tom jsem neslyšela, jen si nejsem jistá, jestli bych to zvládla- já prostě nemůžu být při vědomí ani trochu.
Odpovědět