Apollo,
doufam, ze se povedla
, taky jsem dneska premyslela o buchte, ale uz jsem v pyzamu
, chci hned jak zacne vecerni program zalezt do postele k televizi a jestli tam nic nebude, tak jsem si pokoupila v knihovne vyrazeny knizky, a muzu cist
. Potrebuju se uz poradne vyspat
.
Dneska mi volala jedna matka od Johaniny spoluzacky, takovou kravu svet jeste nezazil
, je to Albanka, minule balila na besidce mojeho a to prede mnou, dneska si stezovala na Vendu, ze pry jeji dcerce rekl, ze ji s klukama zmlati. No nakonec se zjistilo, ze chtela zbit Johanu a ta bezela o prestavce venku za Vendou, aby ji neco rekl a jeden jinej kluk ji rekl, at drzi hubu nebo pres ni dostane a ona vola mne! Kdyz uz jsem ji mela na telefonu, tak jsem ji rekla, at si se svoji dcerkou promluvi, ze slova, ktery pouziva, jsou i na me dost husty...tak mi odpovedela "Moje B.... by si tohle nikdy rict nedovolila".", tak jsem se nadechla s pustila...
, na to mi rekla, ze kdyz jsem tak temperamentni, at se nedivim, ze dcerka je urcite po mne a je drza na jeji dceru
, pak mi jeste rekla "prisaham, ze moje B... miluje vasi dceru"....asi je pani nemocna
.
Tak jsem si trosku oddychla ated se tomu smeju
.
Predevcirem jsem objevila u Johany v pokoji jeden roh, kde se zacina delat plisen, tak jsem hned nabehla dolu pro pani domaci a hned jsem s ni usmlouvala najem o 100 eur mene
, tak aspon neco.
No nic....akorat jsem si vzpomnela , ze rozpekam housky na svacinu
, jsou jak kameny
.
Holciny dobrou