25.1.2012 16:11:58 Ragdolls
Porodnice Praha-Krč
Ahoj všem
chtěla bych moc poprosit všechny maminky, které mají nejlépe čerstvou zkušenost z Krčské porodnice...
Chystám se tam rodit, zamítla jsem Apolináře, moje osobní zkušenost nic moc...
Slyšela a četla jsem o Krči, že to je nádhera a i hrůza, naprosto protichůdné zkušenosti
a to i tady na rodině, nicméně jsou to zkušenosti například z roku 2005, 2007....
Jak to tam vypadá aktuálně? Bude to moje třetí dítě, mám za sebou dva přirozené porody, obě jsem kojila, takže rady ohledně kojení nepotřebuji, líbí se mi, že manžel může být celou dobu se mnou na porodním sále, což u Apolináře nelze - navíc jsou tam jen plenty, hrůza. U Apolináře oddělení šestinedělí a jídlo hrozné, takže to taky neřeším, to nějak přežiju, jde mi v podstatě jen o to, aby tam byli dobří lékaři, kvalitní přístroje a dali mi miminko co nejdříve, ne jako u Apolináře zdravé mimi po 12ti hodinách.
Vím že v Krči se platí epidurál a dost draze, žádná pětistovka, ale rovnou skoro šest tisíc, ale budiž, třeba ho ani nevyužiju, nicméně u Apolináře jsem ho chtěla moc, škemrala jsem a skučela a nedali mi ho během 12ti hodin, tak když se v Krči platí, snad s tím nebude takový problém....
Jde mi také o personál...budu ráda za každý příspěvek, moc díky
Odpovědět