Dooly,
drzim palce
. Ja mam pristi ctvrtek praktickou zkousku
, uz zacinam mit pomalu bobky, i kdyz vim, ze to zvladnu
, v tomhle mi sebevedomi nechybi
, jen delam ted s holcinou, ktera je uz ve tretaku a ta je mela minuly tyden a delala takovy terno, ze musi mit za 1, ze i ja jsem se nakazila a chci mit 1
.
Co???? U vas jsou radovky za 80tis.?? To jsi mela rict driv, uz by jsme byli sousedky
. Tady za takovouhle cenu koupis starej 3-pokojovej byt...a jestli by byl hned obyvatelny, to jsi nejsem jista
. Tady jsou uplne jiny ceny. My jsme dali 135 za byt a 15 musime ted platit "nebenkosten"...makler, notar a financni urad. Splatky budeme mit vyssi, nez nynejsi najem, ale porad budeme platit neco pro nas a ne do cizi kapsy
.
Tu plisen jsme zjistili hned, venku mrazem popraskalo kus omitky a jak byla ted zima a hodne prselo, tak tam natekla voda, az na tapetu...a na te se zacal delat povlak, protoze se nafoukla vodou a byla natesno se zaclonou. Hned jak jsme to zjistili, tak sla do Vendovo pokoje
, maji ted jeden pokoj na spani a velky pokoj na hrani, a jak se jim to libi
.
Mam odpoledni, tak akorat varim na odpoledne, nevedela jsem co, tak delam hrnec "co dum da"
.
Jak tady tak na rodine ctu, tak mam pocit, ze v Cechach se znamkuje dobre
. Tady u nas jsou i 3 a 4 normalni. Johanna treba dotahla 3 za vedeni sesitu a to si myslim, ze to nebylo tak hrozny. Nebo pisemky...diktat na celou stranku...4 chyby a hned 4-5. Driv jsem mela pocit, ze se v CR bere o hodne vic a tezsi veci, ale nejak zacinam menit nazor. Vcera dotahla ukol z matiky a musela jsem pocitat jak vztekla, abych nasla reseni
...bylo to prostorove videni
.
Mejte se...jdu hlidat jidla...nebo nebude obed
.