Re: Jak moc oblíkáte děti?
Promiň, asi jsi naštvaná, ale já v tom viděla přesně mojí tchýni! Kašli na to, buď nad věcí. Já se taky zprvu rozčilovala, teď mi to chodí jedním uchem tam druhým ven.
Zprvu měla podobné řeči na mě. Jak mi koukají záda a nastydnou mi ledviny, že se málo oblíkám... fakt nenosím ultra nízké bokovky a sukni nosím jen v létě, když je 20+ a POŘÁDNĚ TEPLEJ SVETR snad už ani neseženu. Poté co pochopila, že nebudu nosit na hlavě šátek alá Andula a nebudu nosit kalhoty až k pasu a babkovské košilky, tak to vzdala. A že jí to trvalo.
Nicméně děti jsou důležitější a je třeba je před všemi těmi bacily chránit, tak snaha navlíkat syna jako sněhuláka ji ještě neopustila a to mu bude 7. Už se nad tím jenom bavím, nemá to cenu. Od 5 let odmítá nosit punčochy, protože jsou podle něj "pro mimina." Nátělníky nenosil nikdy, ani když byl největší mráz. Můj kluk je ale opravdu hodně otužilej, je mu stále horko a skoro nikdy (ťuk ťuk) nemarodí. Tchýně ale stejně furt chodí a prudí, že ho málo oblíkám a bude nemocne!
Víš co je nejlepší? Tchýně sama sebe strašně nabaluje, v zimě hrozně přetápí, v létě musí mít pod trikem košilku i když je třeba 30 a potí se jak vrata od chlíva. Při sebemenším ovanutí chladnějšího větříku je hned nemocná, celou zimu je pořád nastydlá, má přinejmenším rýmu, ale vždycky to vyřeší tak, že se málo oblíkla a že ji ofouklo a přístě se musí oblíct víc!
Odpovědět