Já myslím, že se s tím moc nadělá. Jakože každý moc nadělá s tím, jak to dělají či nedělají ti druzí
POkud chce někdo mít vztah či sex či obojí od 15-ti, je to jeho volba, snad zná možné následky a důsledky. Pokud s tím někdo čeká do 30-ti na toho "pravého", je to taky jeho volba a není důvod to zpochybňovat.
Pro každého má sex jinou důležitost a je to fajn, pokud si najde partnera, který je plus minus stejně naladěn. Ne všichni to potřebují denně, potřeby a chutě se mění, ne každý je ochoten se dva roky vodit za ruce, myslím, že do toho nikomu nic není.
Já to s dětmi klidně proberu, tak nějak přiměřeně, otevřenost ve vztazích s dětmi nevnímám tak, že jim jsem povinnována popsat každý moment vlastního sexuálního života, a spíš s dcerou než se syny (jako ne sex. osvětu, tu dostanou všichni:).
Moc se to řeší, probírá, mluví o tom, kritizuje, soudí...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.