31.1.2012 23:39:40 Hanka 75
Re: Lze se zbavit hnisavé rýmy bez antibiotik?
Ahoj také trpím na rýmu, i když ne tak jako tvůj syn. Letos jsem měla hroznou, je to strašně vysilující, je mi ho líto. Kdo nezažil nepochopí, já netušila, jak mi to dá co proto. Ale něco veselejšího. Ted mi zabrala antb, a ted zase hrozí, ale dříve jsem brala kortikoidy do nosu, nevím, jak se jmenují z hlavy, ale je dobré je brát dlouhodobě. Nevím, zda je to i pro děti, ORL, o které si myslím, že je dobrá mi vysvětlila, že se toho nemusím bát, že nosní sliznice je jiná než kůže... a pomáhala moc. Jen jsem je přetala brát když jsem byla bez problémů, i když jsem asi měla.
Tak jsem se šla podívat do lékárničky, ale už tam nemám ani ten zbytek, tak nenapíšu jak se jmenovala. Ale ORL by měla vědět. Jsou v tom kortikoidy, berou se dlouhodobě, stříkají se do nosu.
Jinak ted proplachuju a Olinth, nezhoršuje se to, není to zelená ani žlutý rýma (první příznak byl takový), ale cítím t v dutinách a že mám náběh.
At je synkovi lépe.
Ještě mne napadla solnička nebo takové ty solné lampy, ale moc bych tomu nedávala.
Jo ještě musím dodat, že tyhle problémy mám dlouhodobě a kdysi mě ORL poslala domů s tím, že nic nenašla, akže mám smolíka. No a tahle mě vyloženě zachránila s těmi kortikoidy, pomohli skvěle a já asi podcenila, že je mám brát dlouhodbě.
Odpovědět