No já vím. Právě proto říkám, že jsem nadskočila u tvrzení - ona si za to mohla sama. To že je holka "divná", jinak řečeno vymyká se nějakému podivnému standartu v té konkrétní třídě, neznamená, že se má přizpůsobit. Navíc třeba by "divná" nepřipadala nikomu v úplně jiné třídě, ale spíš zajímavá. Ale to není chyba té holčiny, je to chyba těch, kteří o problému vědí a zavírají oči /učitel/. Mladší syn přešel do jiné školy /ne kvůli šikaně/ a tam poprvé zjistil, že existují děti s dys.... a poruchami učení a poruchami chování. Samozřejmě že v původní třídě takové děti byly, ale ty děti byly označovány za zlobivé a hloupé a v podstatě špatné. A on najednou zjistil, že i takové děti jsou a nejsou špatné, jen mají prostě problém, s kterým se potýkají a že potřebují pomoc. Musím říct, že mě jako rodiče vůbec nenapadlo, jak se ve třídě o takových dětech mluvilo
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.