Mimoděložní těhotenství
Ahoj jsem dnes jako na trní... byla jsem na gyndě,pro potvrzení nebo vyloučení těhotenství.. snažíme se o druhé miminko,poslední MS 1.1. a ted skluz...v sobotu jsem si zkusila udělt test,byly tam 2,ale jedna slaaboučká,v pondělí znovu to samé...v den očekávané MS jsem začala trošku špinit,ale začaly mne bolet prsa podbříšek...tak jsem čekalaa nevěděla..no Dr. mi udělal UZV a v děloze nic není,tak mi vzal krev a zítra mám přijít...řekl,že má obavy z mimoděložního těhotenství...Mám strach... v lepším případě bude krev bez nálezu HCG,dostanu injekci na spuštění MS a můžeme zkoušet znovu a v horším to bude mimoděložní..nevíte jak to probíhá potom..četla jsem že léčba je pouze chirurgická laparoskopie a určitě po takovém zákroku se musí dát minimálně 3 měsíce pauza...nevím tak tak na mě myslete,ať je to ta lepší varianta
Už ze včerejška na dnešek jsem toho moc nenaspala..to jsem se ještě těšila,co tam už půjde vidět a zatím nic tak nevím... Může to být i pozdější ovulácí? já vím ,že zítra se ortel dozvím,ale potřebuju to s někým trochu probrat a připravit se.. Zatím díky a mějte se Z.
Odpovědět