Re: je rozdíl mezi výbavou pro děti narozené v létě nebo v zimě?
Kvítka,
já taky nevím,kdo je Roni. Sem už moc nechodím,no...
Ale je fakt, že jsem se zapojila do jednoho tématu a za dva dny jsem ho už nenašla... Připadala jsem si jak blázen.
K merinostar: mají fajn věcičky, vlňáčky jsou opravdu super, jeden druk se vyrval a mám je u Mišky na repair. Taky mám vlněná trika pro Sofi a Joli. Velmi příjemný materiál a fajn cena. Taky doporučuju.
Dandy, Sofís hází na nočník bobek a to fest. Ona se do nočníku vyčůrala a vykakala asi celkem 4x. Prostě to bojkotuje. Ví ale moc dobře, co má dělat. V úterý po plavání hulákala, že chce čůrat a sedla na nočník. A světe div se, vyčůrala se. Sledovala to se zaujetím, pak si v tom i vymáchala ručičku. Já byla v sedmém nebi. No a od té doby nic. Dneska mě dostala. Po spaní po obědě jsem pro ni šla a ona stála v postýlce se sundanou pos..... plínou, ruce od ho..., postýlka taky a smradu jak v cařihradu. Když mě viděla, tak hrdě hlásila, že se pokakala. Já myslela, že mě mrskne. Na tohle nemám žaludek. Ale fakt nevím, co mám dělat. Ona vykonává potřebu zásadně do pleny. I sama chce čůrat na záchodě, ale to si sedne, zakýve nožičkama, vytáhne si tričko a chce pošimrat bříško. Pak se culí a když se jí zeptám, jestli bude čůrat tak mi s úsměvem opáčí, že ne že čůrat nebude a leze dolů. Fakt na palici.
Co s tím, poradíte některá?
Odpovědět