| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

16.2.2012 18:28:44 kaculda

Re: Čtvr

Ahojky~;),

Aklari, velika gratulace~x~~s~, Johanka si porad preje medaily, ale byla zatim 4. a zadnou nedostala~k~, ale mrzi me to, ze by taky chtela doopravdickou medaily kolem krku~t~.

Dnesek jsem zvladla, myslela jsem si, ze to bude horsi~;). Prvni slova mych spoluzaku byla " Ty teda vypadas fakt hrozne"~t~, to fakt potesi~t~. Ale nasi zachranari vedli kurz suprove, tak jsme se nachechtaly a den rychle utekl~R^. Vubec jsme se ve tride sesli, od 16 do 53 vsechno mozny, ale dost dobre si rozumime~t~ a vyuka je u nas dost zajimava, porad se necemu smejeme~t~. Minuly patek jsme byli na kuzelkach a pak nas asi 7 slo na diskoteku vedle v dome~t~~t~, ja jsem dotahla domu az ve 3~t~~t~. Uz je mi o hodne lepe, dneska jeste drzim dietu,a le uz jsem si i jednu zapalila a nic~;).

Zitra zacina karneval, deti jdo do skoly v maskach bez skolni tasky a od pondelka mame tyden prazdniny:). Ja mam skolu, tak jsem si nemohla vzit dovolenou, ale Dimi si ji vzal, tak se bude cely tyden starat o deticky, at si jich taky dostatecne uzije~t~, myslim, ze uz od pulky tydne se bude tesit do prace~6~~t~.

Apollo, V CR jsem nebyla od podzimnich prazdnin, pres Vanoce jsem nemohla, mame zakaz si brat dovolenou, chystam se na Velikonoce, mam 10 dni dovolenou~x~. Nasi uz se tesi, taky uz dlouho nevideli deti.
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Čtvr apollo 16.2.2012 7:33
*Re: Čtvr aklarisa 16.2.2012 10:37
**Re: Čtvr kaculda 16.2.2012 18:28

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.