16.2.2012 23:46:36 Winky
Re: Jak dopředu kupujete boty?
tak u bot který nejsou vyloženě sezonní to nějak odhadnu. Jako že bačkůrky a tenisky a podzimní/jarní obutí budou potřebovat cca celý rok, takže klidně koupím o číslo nebo i dvě větší než aktuálně nosí pokud je to výhodná koupě, a vím, že až k nim doroste, tak je prostě unosí (tenisky třebas do tělocvičny). Už kolikrát jsem si za to blahořečila, protože jsou schopní vyrůst z bot takřka "přes noc", tak jsem ráda že mám aspoň jedny v zásobě pro případ krize (obvykle před víkendem, nebo máme někam odjet atd. a jet nakupovat boty by znamenalo zbytečnou starost navíc). Zimní boty ne, ty kupuju na začátku sezony a pak někdy ještě v průběhu (právě když poporostou skokem). Letní sandálky pokud mají otevřenou špičku tak klidně taky koupím - buď budou o fous větší nebo menší, chodit v tom můžou tak jako tak. A holiny taky - protože ty si hojně vyměňujeme s maminkama co se známe, vždy jich několik koluje
takže pokud zrovna ty co mám doma se nehodí, je skoro jisté že se "výměnou" resp. zapůjčeních těch co máme doma dostanu k takovým co zrovna potřebujeme.
Odpovědět