18.2.2012 13:23:33 louda
Re: Upořádání bytu - kde tráví dítě/děti nejvíce času
Mně je jasné, že nadále bude trávit tam, kde já, ani bych to jinak nechtěla. Jde mi o kumulaci nepořádku. Protože tím, že má svůj hrací koutek v obyváku, je tento permanentně pokryt bordelem. Můj andílek má teď období, kdy během 5-ti minut všechno vyhází z polic a pak se v tom bordelu začne válet, skákat atd. Rekonstrukce by spočívala v tom, že místo jeho hracího koutu a krbu (který sice využívám, ale oželím) by vznikl kuchyňský kout. Z kuchyně by vznikl třetí pokoj. Z miniložničky by zmizela dětská postýlka. Plánovala jsem to takto udělat až za rok až dva (limitní je pro mě moment, kdy malý půjde do velké postele, protože ta se sice do ložnice vleze, ale pak už se tam nevleze vůbec nic a člověk se nedostane k oknu jinak, než z postele).
Díky za postřehy, pomáhají mi dotvořit si obrázek. Na počítači přes den moc nebývám, televizi nepouštím, nějakou malou levnou sedačku bych pořídila asi i do pokojíčku, takže bysme se synem mohli vegetit tam a mě by nepřivádělo k šílenství to množství hraček ve zbytku bytu. Když by přišla návštěva, tak by se jen zavřely dveře
Odpovědět