Re: Pes štěká a vrčí na dítě žijící ve společné domácnosti
Jak to tady čtu,tak bych začala psa pomalu přitravovat. Nějaký šetrný jed, na zpomalení funkcí...Já vím, že to zní nepřijatelně, ale z lidí, co nechají psa lézt po stole a jíst z talíře, je mi, a Tvé dítě je v této domácnosti v pasti.To bych nedopustila.Pes má sloužit člověku a ne naopak, a nedejbože, aby se ho člověk musel bát.Dříve myslivci své psy i zastřelili, pokud si nedali říct a dávili domácí zvěř, apod.Máme stř.knírače, a pes měl tvrdší a spravedlivou výchovu,lásku, ale pokud zaslouženě, tak dostal plácnuto vodítkem nebo přes čenich, a šlapal jak hodinky.Na toto plemeno nedám z hlediska vycvičitelnosti dopustit, domnívala jsem se, že JRT bude podobný, po tomto plemeni hodně dlouhou dobu pokukuji.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.