| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Novicky 2007

29.2.2012 19:08:38 apollo

Stře

Ahoj jdu nás opět rozsvítit. Kde jste kdo?
Já mám další celkem náročný den v práci. O. je už o hodně lepší bez teplot tak zítra pošupajdí do školy, aby tolik nezameškal.
A dnes jsem už i já cítila ve vzduchu jaro~;(( u nás bylo pod mrakem, ale příjemných 10 stupňů a březen má být také teplý tak už se těšíme. Víkend hlásí sluníčko tak se těším:-)
Aklari už jsi byla na úřadu práce? Ty jsi měla mateřskou do 4 let, ale pokud by jsi chtěla zatím zůstat doma tak při dvou dětech do 15 let hradí vzp stát. A soc. si platit nemusíš na důchod stejně naše ročníky nic nedostanou s tím už se nepočítá. ~l~ takže tak doufám, že nepíšu blbosti,a le já takhle byla doma 3 roky než jsem nastoupila do práce. Tak pěkný večer , pa jo a já jsem předběžně domluvená s kamarádkou naposledy jsem jí viděla před 2 lety na posezení večer tak se těším a doufám, že nám do toho nic nevleze. Tak se tady taky ukažte jo, už dlouho se neozvala Deja ani Anička,
Odpovědět
Průběh diskuze (2 názorů)
Stře apollo 29.2.2012 19:8
*Re: Stře Dooly. 29.2.2012 20:43

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.