5.3.2012 9:19:47 Gerberka1
Re: Šli byste v tomto případě na vytrhnutí nosní mandle?
Pokud píšeš, že dcerka nebývá nemocná, tak bych mandli nenechala trhat.
Synek byl na vytržení vloni v září, důvod - velká nemocnost, žlutozelené rýmy, leden až červenec 6x atb., ale pokaždé na něco jiného - angína, průdušky.....všechno tahal ze školky, nevydržel tam déle než 1 týden. Jakmile byl doma, tak zdravý jako řípa (celý srpen). Po atb. byl vždy 2 nebo i 3 týdny doma (= ven chodil bez omezení), ale jakmile tam vlezl, tak hned něco.
Váhala jsem moc, jestli na to jít nebo ne - ale vyšlo mu špatně to tympano měření (volnost ve středouší), tak proto jsme šli, objednaní jsme byli 4 měsíce dopředu, jiný termín by byl až v prosinci, kdyby nešel v září, jak bylo domluveno.
Teď má půl roku od zákroku a zdravý byl jedině listopad a prosinec, od ledna se to s ním zase táhlo - doposud už měl 3x atb. od začátku roku, 14 dní v lednu průdušky, pak 6 dnů školka a od 3.2. víc jak 14 dní zas doma - 40tky hroečky a angína, pomohla až druhá atb., do toho zvracecí viroza.....halt nemáme štěstí.
Pro mě je svátek, když ve všední den je ve školce a já můžu do práce - o celém jednom odchozeném týdnu ani nemluvě - to se nám od ledna zatím nepodařilo.
tak nevím.....myslím si, že to chce taky čas.
Z alerga bere taky bronchovaxom a aerius.
Pokud dcerka opravdu není nijak výrazně často nemocná, tak bych netrhala. Synek byl opravdu nemocný strašně, ale zlepšení - dosud - nevidím zas až tak výrazné....jedině obrnit se trpělivostí a čekat, že z toho vyroste.
Odpovědět