Re: Recepty na jídla, jež lze zmrazit - předporodní gastropanika
u prvního děcka jsem to neřešila a pak jsem čuměla hladová a kojící do prázdné lednice. - holt šestinedělkám se dnes již " do kúta " nenosí -spíš přišla návštěva s plyšákem a v očekávání chlebíčků a kávy . před druhým porodem jsem - uvařila a zamrazila 1. guláš hovězí i segedín ( vždy porce po dvou/třech ) 2. obalila a zamrazila 10-15 řízků ( každý jsem dala zvlášť do sáčku a vyndavala kolik bylo třeba. 3. připravila jsem si 3 sekané 4. připravila a zamrazila jsem asi 20 koulí z mletého masa (dají se hodit do rajské nebo opéct k bramborám) 5. samozřejmě je nutné mít i polévkovou zeleninu a zamražený vývar. Toto mi pokrylo nejkrizovější první týdny - nápad k nezaplacení.
P.S. návštěvy jsem vyhodila bez kávy po 30ti minutách.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.