| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Boty pro děti

11.3.2012 16:47:37 Moncaka

Boty Pediped - číslování

Plánuji koupit prckovi botičky Pediped na jako a léto. Koukám už po Grip a Flex. Doma máme Original velikost 12-18 a 18-24 a porovnávám tu jejich tabulku velikostí a vůbec mi to neodpovídá.
Dcera má nožičku délky 13 cm a to by jí měla být velikost 12-18 už o 0,5 cm menší a jsou jí dobře (akorát), ve velikosti 18-24 má 1 cm místa. Tak mi to vychází, že velikosti moc neodpovídají, alespoň u těch Original.

Jakou máte zkušenost s číslováním Grip a Flex? Také neodpovídají, nebo tam to číslování sedí? Přemýšlím jesli kupovat velikost už 23 nebo ještě 22.

Ještě se přidám s dotazem, jak jste spokojeni s podrážkou u Original. Docela mne zklamala, bo nic nevydrží, jak dcera občas šourne jednou nožičkou asi bude mít brzy prodřenou díru vpředu na palci. A taky děsně kloužou na některém povrchu (dlaždice v přízemí paneláku apod.)

Co podrážky u Grip a Flex, ty už doufám něco vydrží (šourání nohama dětí), jsou dobře ohebné? Potřebuji něco relativně do terénu.

Jinak jsem s botama moc spokojená, jsou krásně měkkoučké.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Boty Pediped - číslování Moncaka 11.3.2012 16:47
*Re: Pediped - jak odpovídá číslování? qwerty 11.3.2012 17:26
**Re: Pediped - jak odpovídá číslování... qwerty 11.3.2012 17:28
*Re: Pediped - jak odpovídá číslování? Lucka007 11.3.2012 18:53
**Re: Pediped - jak odpovídá číslování... Moncaka 11.3.2012 20:59
***Re: Pediped - jak odpovídá číslová... qwerty 11.3.2012 21:29
****Re: Pediped - jak odpovídá číslo... Moncaka 12.3.2012 0:17

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.