14.3.2012 13:36:36 Minie1
Re: Jak se pozná, že selhala Mirena - těhotenství?
Winky, díky HAK si člověk prostě na tu pravidelnost zvykne.
Ale už jí beru v průběhu života docela dost dlouho, tak jsem si říkala, že od určitého věku by ta Mirena měla být šetrnější.
Jen mě děsí dost ohlasů tady, protože čtvrt až půl rok věčná věku krvácet nebo špinit, ani orientačně nevědět, kdy to bude, tak to už je lepší být i bez jakékoliv ochrany /když člověk nepočítá antikoncepční účinky/. To se prostě jednou odmenstruuje a za stoprocentně menstruace nebo špinění nepřijde po dvou týdnech. Maximálně se musí na injekci při delším cyklu.
Mě by docela jak to tady čtu zajímal průzkum, jaké procento má po Mireně klid a jaké procento má takovéhle problémy. Protože než jsem četla tuhle diskusi, tak jsem byla přesvědčená, že procento těch, co Mirenu nesnesou je malé a většina snese a drobné potíže se upraví třeba do měsíce. Půl roku problémů je strašně dlouhá doba, navíc tedy nevím, u většiny případů se asi peníze za Mirenu nedají nijak vyreklamovat, i když ty potíže evidentně způsobuje.
Kdyby nebyla tak drahá, tak to prostě testnu a když bude dělat problémy víc jak měsíc, maximálně dva, šla by nemilosrdně ven. Ale částa pět tisíc je na hokus pokus docela dost.
Odpovědět