Re: Ahojky!
ahojky tak se hlásím po delší době dneska jsme se vrátili z nemocnice po dvoudenním pobytu v nemocnici.Naše sluníčko Klárinka bohužel minulý týden balancovala u linky na odrážedle a spadla tak nešikovně že si zlomila levou ručičku v zápěstí.Po pondělní kontrole si nás tam nechali že to srostlo špatně a že to musí Klárince srovnat,holky já byla zralá na infarkt:-(.mě bylo hrozně představa že to budou Klárince lámat a znovu dávat do sádry
.Brečela jsem jak želva
.Tak jsme tak v pondělí zůstali včera Klárinka šla na operaci ten řev když si ji nechali na sále...hrozné mě bylo zle hodně dlouho a pak jak se mi vrátila křičela jak pavián,musela jsem ji držet aby ji sádra nepraskla,prý to mají takhle malé děti po narkoze,plakala hodinu
byla na operaci o půl jedenacté a usla mi až ve čtvrt na čtyři hrozné já byla úplně vyřízená nenajedená vynervovaná,hrozné.....Noc byla vcelku v klidu o půlnoci ji sestřička dala čípek na bolest protože plakala,pak ráno to už bylo dobré....a ted už jsme doma,zatím Klárinka spinká tak uvidíme jaká bude noc je pravda že po obědě nechtěla do své postýlky protože v nemocnici spala se mnou do jejich postýlky nechtěla.Holky nikomu to nepřeju co jsem prožila já....ted za Klárinkou lítám jak blázen aby si nic neudělala.Sádru bude mít 3týdny hrozná představa při její hyperaktivitě
Odpovědět