20.3.2012 10:17:38 BaBá
Re: Setkali jste se někdy s mormony?
Myslím, že naprosto výstižný je příspěvek Angreštky - co se týče vstupu do církve a záoveň zachování svého normálního života a vazeb v něm.
Potkaly jste někdy Jehovisty? Bavily se s nimi? Já ze zvědavosti párkrát ano. Jsou neskutečně milí. Když ptáčka lapají.
A měly byste vidět v jakou fanatickou agresivní bytost se ta něžná paní změnila, když jsem s ní začala polemizovat a pochopila, že mě nelapí. Babičku následně obtěžovali a ta se jich normálně bála. Pak měli smůlu, že zvonili, když jsem zrovna byla na návštěvě.
Mormoni taktéž obcházejí domácnosti a loví lidi na ulici. Na rozdíl od Jehovistů působí ještě mnohem slušněji, jsou vždy dokonale oblečení........
Víkend s nimi strávený = lapací víkend. To víš, že se Ti předvedou v té nejlepší dokonalosti. Myslíš, že by připustili, že by tam třeba nějaká manželka věřejně řekla, že je v područí manžela??? To dost těžko.
Co vím, nikdy jsem se nestkala s žádným členem jakékoli odnože evangelické cíkve, či členem církve katolické či pravoslavné, kteří "loví na ulici ovečky".
Jasná sekta
Odpovědět