21.3.2012 16:18:46 perhaps...
Re: re: re: ahoj :-)
teda nás už tady je ,ale jsem asi jediná co má v hlavě takovej guláš o tom všem co se ted ve mě děje....... Holky dneska ve škole jsme měly návštěvu. Maminku postiženeé Terezky. Vyprávěla jejich příběh. Chvilkama se mi chtělo brečet. Maminka sama řekla, že další dítě už mít nemůžou , protože si nedovede představit před sebou tlačit kočárek a ještě hlídat vozík. Bylo mi z toho všelijak. maminku strašně obdivuji,ale i nerozumím. Sama říkala, že mnoho manželství nevydrží, když se zjistí ,že je dítě postižené. Musí to být tak strašně silná žena a vůbec celá jejich rodina musí být silná jak drží pohromadě jak si pomáhají. Připadám si tak hloupě a na nic, protože mám zdravé šikovné dítě a jsem neschopná a ona s gracií zvládá takovou nálož osudu............... Dneska mě to rozhodilo.
ted trošku jinak. jen si dávejte když vám chutná. Já mám jakoby stažený žaludek. Přestože mám hlad nedokážu pořádně jíst. nemám ani 50Kg a začalo ve mě hlodat jestli je vůbec možné mít zdravé dítě ,když pořádně nejím,ale ono to nejde. Ted se přemáhám div se nepozvracím abych do sebe alespon něco málo dostala.
Odpovědět