25.3.2012 16:20:27 Lída+2
Re: Návrat do práce po mateřské - jak to zvládnout
Tutenstein nezoufej...taky jsem to zvládla bez hlídacích babiček a kohokoliv z rodiny.
V létě je to trošku opruz,ale ve městě se střídaj školky..takže kluci vždycky hostovali akaždý týden jede nějaká školka ve městě. Sice se to musí hlásit už v květnu. Ale jde to....třeba kluci jsou dost stydlivý..a. jako školkáčci to byl děs...,ale ty školky střídat jim nevadilo a vzpomínaj na to dodneška. ten režim je o prázdninách úplně jiný.
Takže díky NIM, že byli schopný být každý týden jsme mohli jet i na spol. dovču.
Prootže moje mamka si je brala jen na týden a dýl prostě NE.(jen ten rok co byla krize se nademnou smilovala a vzala si je na 14 dní,ale viděla, že v květnu nemám už vůbec žádnou dovču, neb nám jí zaměstnavatel nařizoval každý pátek)- ale to už chodili do školy a tak jsme zase jeli příměstský tábory a tábory na 14 dní....
Jde to zvládnout i bez pomoci rodiny....jen musíš začít včas.A prakticky za měsíc...max. 2 mít kompletně pořešený prázdniny. Mít přihlášky na tábory...příměstský jsou většinou podpultovka.
Pár dní jsou i sami doma...a to si užívaj moc...vyzvedávaj mě s takovým gustem z práce....doma naklizeno...vypráno...uvaří mi čaj nebo kafe...posadí mě na gauč...naservírují sušenky. Takže jim těch pár dní tohodle taky dopřeju, když je vidím.
Odpovědět