| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : listopad 2012

26.3.2012 16:23:05 Orbital & 10/06

ahoj

Ahoj, tak se také připojuji...u doktora jsem byla 12.3., což bylo 6+0, dle MUDra vše v pořádku "gratuluji madam" ~:-D, hned mi nabrali 5 zkumavek krve a odeslali mě na endokrinologii poté co obržím výsledky - taky už mám za sebou, vše ok (prý ted na endokr. posílají standardně všechny těhotné).
Další KO 10.4., hned jsem dostala poukaz do Gennetu na integrovaný screening, to je ten prvotrimestrální screening, odběry a hned poté genetický uzv.
Už jsem se i musela objednat, mají dlouhé termíny. Poslali Vás tam také ?
Jinak je mi už asi 2 týdny blbě v podstatě pořád a na začátku jsem měla pekelnou virozu, naštěstí bez teplot. Tak se trochu obávám, aby to bylo vše ok...nic zlého netuše jsem polkla jeden paralen a samozřejmě kapání kapek do nosu ve dne v noci.
Jo a už jsem "riziková", za 3 měsíce je mi 35 ~z~
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
ahoj Orbital & 10/06 26.3.2012 16:23

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.