30.3.2012 20:28:47 perhaps...
Re: všem jen to nejkrásnější těhu a nej... miminko
Já si taky říkám, že nikomu nic není do toho jestli odsávám a dávám mléko z lahvičky nebo kojím z prsu, ale pohoršilo to laktační sestru, která čekala v čekárně po 6 nedělí na prohlídku jako já. Ona totiž začala potom co mě strašně sjížděla. ( si říkala jasně kozatka s váhou jen 45Kg) tak asi chtěla vědět jestli mám silikony nebo pravé. tak se zeptala :kojíte? já odpověděla odsávám a dávám mateřské mléko z lahvičky. No jak se do mě pustila.. , že nezlepšuji kvalitu mléka(tučnost), protože dítě nepřikládám, že jestli se bojím o prsa, že zbytečná starost, že ochuzuji dítě o kontakt s matkou a budeme mít mezi sebou špatnou vazbu atd atd. Hustila do mě kolem 30 minut. No a potom známé, když viděly jak doma vyvařuju lahvičky tak prý taková práce navíc a zas ta narážka , že se bojím o prsa. Byly všechny vedle jak ta jedle. Já jsem normálně jak plochá dráha,ale po porodu jsem byla jak z P časopisu styděla jsem se a bylo mi nepříjemné dítě kojit.Mléka jsem měla jak pro 10 dětí tak jsem odstávala a malý měl kolik chtěl.Budil se jen 2x za noc a ve 4 měsících spal krásně celou noc. Je doteď závislák na dudlíku,ale nevím jestli to má co dělat s kojením. Prostě já a kojení nejde dohromady.
Andrej já sice dělám VŠ,ale zapojuje se celá rodina
moje seminární práce jsou společenské události. Jsem dutá jak bambus. Střední je daleko náročnější já bych těd maturitu nedala. Ta státní je prý mazec.(říkaly spolužačky),ale snad to obě zmáknem.
Jinak já na sebe prozradím, že jsem žila 10 let v USA a nevím co ted mám dělat
zrovna dnes jsem napsala kolegovi jak chci zpět,ale jsem těhotná. Bojím se otevřít Facebook co odepsal. No co se dá dělat. Chtěla jsem děti a bydlení v ČR tak to mám,ale jsem bez manžela a je to strašně divný. Bojím se tu rodit zvlášt po dnešní prohlídce. doktorka o císaři nechtěla ani slyšet. Vím, že v USA bych ho měla hned. No nebudu to ted řešit už jsem trapná s těma porodama. Léňo kamarádka je statečná a potom všem se dočká. Slyšela jsem strašně moc příběhů a v předešlém těhotenství četla na anjelici sk(tak nějak) a byly to silné příběhy....
Nám to ale dobře dopadne mamči
Odpovědět