Re: Děláte nějaké ruční práce?
Nooo, asi šest krabic, nějaké ty pytle....je toho dost. Vždycky při úklidu si říkám, že by to chtělo zredukovat, jenomže pak se vyskytne nějaká situace...Třeba minulý týden jsem na návštěvě u kamarádky zjistila, že na přikrývce, kterou jsem před asi 6 lety šila její dcerce, se skví klasická "skoba". Potěšilo mě,že šití drží, jen materiál už je poněkud unaven, vzala deku domů, ponořila se do beden, našla 6 let starý zbyteček a deka dostala záplatu sesazenou přesně do vzorku.
Takže já vyhazovat prostě nemůžu. Ale ono vždycky něco přibude a něco jiného se zase zpracuje. Teď právě mám přes podlahu v obýváku rozloženou rozpracovanou deku, na kterou padly troje staré manžestráky(ony vlastně nebyly až tak staré, ale nějak se časem smrskly či co), jedna vesta, jedna halenka, košile a saténový živůtek.
Moje zásoby tvoří takový značně nevzhledný kout v obyváku za gaučem. Letos jsem se konečně dohrabala k zařizování svého pokoje, tak pak se snad dostane i na pracovní kout s regálem, který tomu binci dá trochu štábní kultury.
Odpovědět