7.4.2012 17:11:43 propiska
Re: Jak zabrzdit rozjeté děti?
starší dítě mám jen lehkou hyperaktivitu...nedovedu si představit ty chudáky rodiče u těžší formy.
Nám nepomohlo nikdy nic, od malinka jsem s ním jezdila cvičit, plavat.Já se pak sotva plazila k autu a on zase běžel.Nikdy moc nespal, přes den téměr vůbec, po 18m už jen v noci a to ještě mizerně. Mám pocit, že tě totálně vysávají protože jinak nevím kde tu energii berou, jídlu taky moc nedají a jsou samá noha a ruka.
Teď co začal chodit do školy je to snad ještě horší, furt máchá rukama nohama, každou chvíli něco vyvede, mladší sestru co chvíli porazí protože prostě nezvládá vlastní koordinaci těla.
Učitelka ve škole mne přemlouvá, ať ho dáme na sport, že se musí někde utahat a naučit vypnout. Příští rok má slíbené karate, letos to časově s dojížděním už nezvládám,mám ale obavy že to nepomůže. V létě si ho bere tatínek vždy na pěší tůru a jdou spát pod širák někam do lesa, synátor je schopný vyběhnout strmý kopec i s batohem a spacákem na zádech a 3 dny jede jak baterky duracel
Myslím že na tohle rada není, možná jedině ten sport ale jak najít ve stejnou dobu na stejném místě nějaký pro děti různého věku, to je taky otázka.
Odpovědět