Re: Obětovaly byste se a slavily Velikonoce jen kvůli dětem, i když je samy spíš upřímně nesnášíte?
Asi patřím k menšině, ale jak jsem psala již minulý rok, velikonoce mám moc ráda. Velikonoční pondělí je u nás doma takový malý svátek jara a já se snažím k tomuto dni definitivně "převlíct" domácnost ze zimní sezóny na letní Mám dceru, takže ta na koledu nechodí, ale ráno si v pokojíku najde vajíčko a dárek o zajíčka. Když to počasí dovolí trávíme dopoledne na zahradě, kde s kamarádem hledají ukrytá vajíčka. Průběžně obdarováváme koledníky, kterých snad chodí rok od roku víc a víc. Většinou jsou to děti ze vzdálenějšího okolí, které v průběhu zimy prakticky nevídáme, takže je zase po čase rádi vidíme a odměníme vajíčky, které s dcerou rády barvíme Velikonoční svátky jsou pro mě svátky klidu (narozdíl od vánoc) a příslibem teplých dní
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.