14.4.2012 7:25:17 Eecta
Re: Letadlem ve 32tt ?
já myslím, že rozumíme -reagovala jsem na tvoji otázku, proč vůbec v tak pokročilém těhotenství riskovat a cestovat tak daleko.
u nás je to dané tím, že moře dělá části rodiny zdravotně dobře a děti byly tak malé, že bez maminky s megabřichem by nejely.
já se tenkrát rozhodla přesně na stejném základě jako Evka37... předchozí 2 těhu naprosto OK, porod přesně na termín levou zadní... akorát jsem řešila tu přepravu, letadlo x auto... u mě teda vyhrálo auto, cesta sice dlouhá, ale kdykoliv přerušitelná, možnost kamkoliv zajet...
pobyt u moře absolutně v pohodě, ale možná to bylo i tím, že jsme neměli příšerné vedro, jeli jsme až v září a klima bylo prima.
PŘESTO jsem si řekla, že s břichem již NIKDY VÍCE! byla jsem skoro pořád nervózní, každé píchnutí jsem studovala, co to jako bylo... po jednom jídle tam se mi udělalo nevolno, bylo to mastné a já v těhotenství mám úplně rozházený žlučník... bylo mi celou noc blbě, zvracela jsem a doufala, že jak se to mimino mrská, že tím nic nemyslí a jenom kope
Odpovědět