Únava u 4letého syna
Ahoj,
byla jsem se synem před měsícem na imunologii ohledně jeho špatných reakcí na očkování, tak že mu nabírali krev, kde krom toho co nám bylo třeba zjistili mírně oslabenou imunitu. Já tomu, prosím, moc nerozumím a proto se tu ptám. Našli nějaké změny v buňkách - papírek už nemám neb jsem ho dneska nechala naší Mudr., ke které nás ve středu odeslal imunolog, kterému jsem si postěžovala, že syn je ted´ delší dobu, více jak měsíc, stále unavený, bílý jak stěna, a z pohodáře je většinou kňoura, navíc jsem si všimla, že se mu zvětšili uzliny. Imunolog mi dal za pravdu, že uzliny jsou mírně zduřelé a doporučil, aby nám naše dětská Mudr. udělala odběr krve, do zprávy jí i napsal, co by doporučoval vyšetřit od chlamidií a mononukleozy až po nevím co. A tak jsme dneska u doktorky byli a ona my vysvětlila, že to muže být i od rustu, že malý ted´ dost vyrostl a jaro, že je pro organismus zátěž. Taky jsem oběma uvedla, že skutečně se ted´ hodně vytáhl a často ho pobolívají nohy nebo ruce a taky jsme byli v kontaktu s neštovicema, ale to už je více jak 3 týdny a myslím, že by nebyl unavený po celou dobu.
Zkrátka mě jen mate, že imunolog považoval krevní rozbor za podsatný ačkoliv nám dělali rozbory 15.3. a naše Mudr. zkonstatovala, že v krvi nic není, že výsledky jsou vlastně čerstvé.
Jak byste postupovaly/i?
Odpovědět