Evo, že v tom moři umrzli lidé, neznamená, že tam musejí uhynout i delfíni. Viz mapa výskytu delfína skákavého: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Cetacea_range_map_Bottlenose_Dolphin.png
K tématu: já jsem na tohle hrozná. Rodiče a sourozenci mě před každým společným sledováním nějakého filmu upozorňovali, ať si LASKAVĚ nechám ty svoje postřehy pro sebe a neruším je.
Jinak v knížkách a jiných psaných materiálech nacházím chyby a překlepy hned a hrozně mě to ruší. Je to deformace z povolání - nyní překládám, předtím jsem několik let pracovala na pozici, velkou část pracovní náplně zabírala tvorba propagačních materiálů, předtisková příprava a jejich korektury, tož tak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.