24.4.2012 9:19:00 Misa, 2 malinké holky
Re: EZO TV a vůbec věštci v TV
Já tam volala 2x - jednou jsem se omylem nechala přepojit jinam protože to tam hlásilo něco v tom smyslu... pro urychlení zmáčkněte něco a my vás přepojíme na našeho nejlepšího věštce, tak mě přepojili.. no paní mi naplácala spoustu věcí, pořád mi říkala že si bere andělské karty... a naplácala spoustu věcí, současně ze mě lovila informace a snažila se mě za každou cenu udržet na telefonu co nejdéle. Obsahu bohužel nešlo věřit, protože je nereálný.
Po druhé jsem volala na vyčištění čaker paní Kranti nebo tak nějak - přišla mi úžasná tak mě to nalákalo. Ale po 15ti minutách čekání na přepojení jsem to opravdu už vzdala..a přitom tam byly prodlevy jako blázen kdy to vypadalo že nikdo volat nechce.. Tato paní na mě sice působila důvěryhodně - jinak bych nevolala, ale nevím jak dlouho bych musela čekat když 15minut nestačilo.
Byla jsem naštvaná hlavně na sebe a svoji naivní hloupost... protože peníze v pr.. a ani jsem se nedovolala..tak jsem se zase draze poučila..
Tak to je moje zkušenost... někde jsem kdysi četla, že moudrý člověk se poučí z chyb ostatních, hloupý z chyb vlastních, a blbec se nepoučí nikdy ,-)
Míša
Odpovědět