26.4.2012 15:30:26 Hilly.
To hezké počasí mě snad zabije
Se vzrůstajícím množstvím denního světla spí moje děti kratší dobu, jsou tak nějak čilejší a vyžadují více pohybu. Nejstarší nemůžu dávat ze zdravotních důvodů do školky, tak ji pořád někde vodím mezi děti, aby si alespoň trochu pohrála. Mezitím pořád někde stíhám moje kamikadze batole, co vyvádí samý lumpárny. Mám pocit, že mám tak čtvrtinu energie co mé děti. Ono je to ale i logické, protože kdyby mě někdo oblíkl, uvařil, občas poponesl, vozil v kočáře, prostě kolem mě lítal jako hadr na holi, tak taky budu mít energie habakuk.Jsem dnes hrozně unavená, tak to na mě nějak dolehlo. Máte někdo taky takový pocity? Teď nebudu nějakou dobu ragovat, jdeme zase ven. Při představě toho všeho adrenalinu, pohybu, oblíkání(něco jako rvaní chapadel chobotnice do síťovky),vzpírání těžkých břemen a neustálé ostražitosti, co mě příští cca tři hodiny čeká, na mě ta únava doléhá ještě víc. Předevčírem jsem zkoušela jet na orbitreku asi třičtvrtě hodiny a vůbec jsem se nezadýchala
, což mě šokovalo. Moje děti mají ještě takovou specialitku, že lezou po výškách a znich na mě skáčou a mají žundu z toho, jak je ve vzduchu chytám. Mateřství zdar! Jdu rvát chobotnice do síťovky
Odpovědět