| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Mobilní telefony

9.5.2012 19:58:43 Roxie

Re: City karta od O2...Máte zkušenost?

Znám. Měla jsem pocit, že mě "nikdy nedostanou". Bohužel je (otravy po telefonu) nechávám vykecat a až pak s díky odmítám.

Tentokrát jsem taky nebyla zcela při smyslech ~f~, paní začala s tím, že jsem vyhrála internetové předplatné (?) a .... kartu. Než jsem se nadála, dozvěděla jsem se, že mi kartu přiveze kurýr.
Samozřejmě se mi to zpětně rozleželo, za podraz považuju to, že se zpátky na ta jejich čísla nedá dovolat.

Zavolala jsem přímo do Citybank, chtěla spojení na kurýra, nicméně paní se nabídla že mu pošle mail (aby nejezdil, že nebudu doma), jestli poslala nevím, kurýr volal v původně domluvený den, že přijede. Řekla jsem mu ať nejezdí, že nejsem doma, ať se ozve později.

Od té doby jim neberu telefony, není mi to příjemné, protože mám pocit, že jsem něco provedla ...

A operátory a operátorky už vykecávat nenechávám, protože toho mám vážně dost ~o~, není den aby něco nenabízeli, samozřejmě vždycky když uspávám nebo koupu děcka nebo v jinou, vypjatou ~t~ chvilku.

Takže za mě - nepřebírat (chtějí ofocený OP + nějaký další dokument - takže nepředpokládám, že by v budoucnu měli čím doložit, že jsem kartu přebrala či užívala, když tomu tak není).

Fakt je mi z toho k :-© , nerada takhle jednám, ale bohužel ...
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: City karta od O2 Smoojna 9.5.2012 19:0
*Re: City karta od O2...Máte zkušenost? Annitta 9.5.2012 19:8
*Re: City karta od O2...Máte zkušenost? neznámá 9.5.2012 19:18
**Re: City karta od O2...Máte zkušenos... Smoojna 9.5.2012 19:19
***Re: City karta od O2...Máte zkušen... Judy+2 9.5.2012 19:23
*Re: City karta od O2...Máte zkušenost? Roxie 9.5.2012 19:58
*Re: City karta od O2...Máte zkušenost? jinan 9.5.2012 20:6
*Re: City karta od O2...Máte zkušenost? Káťa+2 Škubánci 9.5.2012 20:49
**Re: City karta od O2...Máte zkušenos... Nerfka+2 9.5.2012 21:58
***Re: City karta od O2...Máte zkušen... sára+3kulíšci 9.5.2012 22:28
***Re: City karta od O2...Máte zkušen... Danda + 3 rošťandy 17.8.2012 19:37

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.