15.5.2012 0:41:08 Iva
skola, leto...
teda holky ja nic nestiham! Ve skole jsem od nevidime do nevidim a jeste si nosim hory veci na opravovani. Snad je to jen tim, ze jsem do toho spadla takhle pred koncem roku (nam konci skola 8.6.) a tak maji spoustu testu, ukolu, dohaneni... Pristi tyden by mi mely prijit na naslech dve kolegyne - szastupkyne reditele a vedouci oddeleni matematiky - protoze se uchazim o misto na pristi rok. Tahle skola se mi moc libi, budu rada, kdyz to misto dostanu. Maji ale i jine zajemce (a ti maji na rozdil ode me praxi, uz nejakou dobu uci...), no uvidime...
Jak se mate vy? Co podnikate? Ja byla o vikendu konecne zase s mou segrou (dva mesice jsme se nevidely) a jeji rodinou a bylo to moc fajn - udelali jsme si vecer ohnik, dalsi den vyslap do skal a pak vybornej obed a zmrzlina - no volnej den jak se patri!!!
Opatrujte se a dejte vedet co podnikate a co planujete na leto. My uz mame dovolenou za sebou, ale jeste planujem nejake mensi vylety, kempovani... and to bude fajn. Rada se necemu od vas priucim...
Odpovědět