Re: Jak "pokárat" paní na úklid?
já uklízím - brigádně, ne tedy doma, ale kanceláře a chodby a garáže strojem.
nemám problém s tím, že mi šéf něco vytkne... moc se to teda nestává.. ale řekne mi to normálně... že třeba je potřeba vysát a vytřít na chodbách pod topením, nebo že mop dělá šmouhy.. tak víc máchat.. to sou jen takový příklady..
ale já bych jí normálně řekla, že v zájmu dobré spolupráce bys ráda doladila nějaké detaily - a řekla bych jí to.. proč tu koupelnu a WC myje jen 1x za dva týdny? šéfovi to tak vyhovuje? jak to WC po těch dvou týdnech vypadá?
jako v kanclech mejeme WC kvůli úsporám 3x týdně - je to 2 wc cca pro 10-20 lidí, dřív se chodilo každý den a šlo to poznat.
Doma si nedovedu představit mít 14 dní nemyté WC nebo koupelnu.
ˇ5ekla bych jí, jestli by bylo možné okna znovu umýt tak aby nebyla šmouhatá, zda k tomu má potřčebné pomůcky, nebo potřebuje dodat - vhodný saponát a vhodný hadr.. jestli by nebylo vhodnější dávat věci neustále na stejné místo, aby se majiteli snáze hledaly, a tím pádem byl s její prací spokojený.
Jako nijak ve zlým, spíš po dobrý, ale dát jasně najevo, že vyžaduješ - potažmo šéf vyžaduje určitou úroveň odvedené práce. To co popisuješ mi rozhodně nijak přehnané nepřijde.
Odpovědět