Zhoršuje sport menstruační krvácení?
Dobré dopoledne.
Chtěla bych poprosit o radu a zkušenosti. Moje menstruace je pravidelná, po 30 dnech (bez antikoncepce). V posledních měsících mám pokaždé velmi silné mentruační bolesti, křeče, při kterých se nedá spát a při kterých se neobejdu bez analgetik. Dle gynekologa nemám zánět, ani cystu apod. (před 2 měsíci) a doporučil mi jen antikoncepci a analgetika. Nicméně tento poslední měsíc bolesti byly náhle minimální, menses přišel o 2 dny později. Čtvrtý a pátý den jsem už skoro nekrvácela a cítila jsem se přímo skvěle. Pátý den (včera) jsem tudíž měla cvičení - aerobic, strečink, kalanetika (kombinace cviků - časově do 15 minut). Bylo to odpoledne. Večer mi bylo zle a v noci jsem náhle začala silněji krvácet (najednou něco cuklo a krev mi stékala po nohách) a hlavně jsem dostala velmi silné bolesti až křeče
Což je 6.den menstruace u mě velmi velmi nezvyklé. Bolesti stále pokračují, krvácím už méně, ale jsou to takové černé kousky - jako částečky sušených švestek... Mohlo to cvičení způsobit takové náhlé zesílení krvácení a nové, mnohem silnější bolesti? Jinak to byly cviky hlavně na nohy, zadek a různé poskoky (ale jen mírné)...
Moc díky za zkušenosti a názory, MN.
Odpovědět